Mindfulness

NEJ vi säger inte GRATTIS på Kvinnodagen

internationella-kvinnodagen-jessicahallback-2019

🌙🌕🌜 GUDINNOR, KVINNOR, ÄLDESTE KVINNOR, FÖRMÖDRAR, URMÖDRAR, MEDSYSTRAR, MAMMOR, vi tackar er som kämpat, dött och kämpar. .

 Det är mycket kvar. Inte minst hur vi fortsätter att behandlas inför lagen, rätten till våra kroppar, maktstrukturer där kvinnan fortfarande trycks ned, förminskas, trakasseras, dödas, våldtas. Hålls om ryggen pga maskulin tystnadskultur, pojkar är pojkar osv Av personer som hatar kvinnor.

Jag lägger ut mina kristaller idag, affirmerar och manifesterar att den ur kraft som gudinnor hyllats för genom många decennier och tidevarv, långt före dagens patriarkala maktstrukturer åter är på uppvaknande. The goddess energy is rising. .

Jag är infödd i ett starkt matriarkat, med urstark mamma, syster, och mamma till dotter. Feminina urkrafter som fortsätter förändra, bringa ljus i mörker.En dotter som jag är så stolt över och som är ännu starkare att bryta normer & stigman.

Så NEJ JAG SÄGER INTE GRATTIS PÅ KVINNODAGEN. Jag vill fortsätta kämpa för förändring, ibland med Cali-Kraft, ibland med mer omhändertagande helande ljus till medsystrar som glöder och kämpar och dör. Att hylla och stötta varandra som medsystrar. Fortsätta kriga mot O jämställdhet som fortfarande pågår i högsta grad. .

Skickar dig som behöver det lite extra ljus  och styrka idag. Du som kämpat, kämpar.

Kramaste (Namste med kram) //Tanja

.