Yoga

Troll är troll, haters gonna hate – själv väljer jag Spegelbild tillbaka!

 

Spegel. En kopierad bild av dig. En bild som inte är den riktiga du, utan en reflektion av dig. . Lite samma sak som hur andra uppfattar dig. Du kan aldrig riktigt känna en människa, då hen alltid bara ger dig bitar av sin reflektion till dig. De du träffar dagligen, din familj, har så klart en helare bild av dig. De du träffar via jobb/skola, eller flyktigt, har istället fått se väl utvalda bitar av din reflektion. Vi väljer det vi vill visa upp. Det andra är vår egen personliga sfär. Der vi behöver för att ladda batterier. Personligen berättar jag privata saker då och då, men ofta väljer jag vad jag lägger upp i mina kanaler på guldvåg. .

 Hur vi är mot andra reflekteras också tillbaka. Är du missunnsam, avundsjuk, pratar illa om andra: skapas liknande energier runt dig. Detta även hur vi är mot oss själva. Vill du ha mer uppskattning, respekt för dig som människa: ge det då till andra. Ge det även då till dig själv. Börja med dig själv.

Yogans 8 livsråd (Yoga Sutra) som ger råd för att få mer harmoni i livet nämner detta redan i sin första punkt/yama – yogis etiska sätt i livet och i nummer två – Niyama- livsregler. Att vi ska vara så mot andra såsom vi önskar dem vara mot oss, och att kunna släppa taget om energitjuvar, oavsett detta är fysiska personer, tanketjuvar eller händelser som tar din kraft, tar din energi.

Är andra elaka/respektlösa mot dig, låt dem inte trampa på dig, men få heller inte in i deras destruktivitet. Tänk: spegelbild tillbaka. Lyft dig högre upp, ovanför det, skicka ljus. Lägg inte ner tid på energitjuvar, troll, de kommer bara få näring från det. Märkte det här själv, då jag fått troll på sociala medier, som skickar taskiga/elaka kommentarer. Självklart kan man bli ledsen, arg, känna sig orättvist bemött, det har jag också gjort. Men att gå in i samma energi, ger mig inget. Troll är troll- haters gonna hate. . .

Så jag väljer istället att skicka ljus, sätta beskydd. Lyfta blicken och se vad min fokus är, vad jag har för livsuppgift här på jorden, istället för låta knäppisar ta min energi. Jag laddar om. Ler, dansar och skickar ljus! Tack livet, tack!
Skickar dig som behöver det lite extra ljus och läkning/healing idag från Sveriges Vänligaste Villa i Edsbro.

Önskar dig en härlig fredagskväll <3

Namaste//Tanja