Skönhet

Skönhetstips: TatueringsOlja från MeAmina

 

I #samarbete ~ jag älskar veganska & ekologiska kroppsoljor i allmänhet och oljor från Mea Anima i synnerhet. Du kanske kommer ihåg deras meditationsolja Serenity Oil jag tipsade om förra våren. .

Denna tatueringsolja (helt eko & vegansk) innehåller bla mjukgörande lavendel-, solros, kokosolja tillsammans med e-vitamin, så att tatueringen läker bättre och färgen fördjupas. Perfekt till min nya ”Goddess Unalome-tatuering” min älskade dotter & fav human earthling Olivia gjorde för någon vecka sedan.

Haha vad tycker du om mina fina bilder jag tog själv på mig själv till denna annons? 🤣🙈😬 älskar att det ligger saker överallt inkl. toarulle efter jag torkat upp efter vår magsjuka hund inatt. Såg först när jag redan lagt upp.. haha..sånt är livet, bjussar på de.

Obs jag ingår alltid i samarbeten med enbart produkter jag kan stå för, så att du vet. Extra stort plus att Kattis som startat Me Amina, planerar ihop sina veganska oljerecept precis ett stenkast från oss här i Roslagen. Snacka om att stötta produkter från närområdet.
.

Önskar dig en fin lördag. Själv blir det skrivande av manus (!) och vila för mig och hunden idag.

tanja-dyredand-tatueringsolja-vegan