Mindfulness,  Stresshantering

Gott Nytt MAGISKT 2016 – har inte nyårslöften

Gott nytt MAGISKT 2016 till dig! BOOM! WOW och välkommen 2016

Så här första dagen på ett helt NYTT år känns ALLTID som en stor lottovinst tycker jag. Älskar att man har ett helt år på sig att förverkliga allt man vill.

Mitt grundmotto i livet och inför varje nytt år är

  • Se till att omge dig med allt som GER energi
  • Var kärleksfull och generös mot dig själv
  • Njut
  • Le
  • Skratta ofta
  • Älska
  • Sprid kärlek & glädje
  • Var tacksam

Personligen kör jag inte sedan 2008 med nyårslöften =) har nämligen ALDRIG hållit ett nyårslöfte i hela mitt liv. Istället lever jag helt enligt Attraktionslagen (lagen om attraktion, Laws of Attraction, LoA) och vi i min familj skriver därför istället ett litet brev till oss själva med 12 punkter vi vill ska förverkligas. Det brevet försluts i kuvert och öppnas inte förrän nu inför nästa nyårsafton. Det är alltid lika spännande att se vilka 12 punkter som var viktiga i början av året och faktiskt hur många av dem som också  uppfylldes.

Detta året 2015 har verkligen varit över ALL förväntan – så mycket stora fantastiska förändringar och galet många drömmar som slagit in. Är så otroligt tacksam för precis allt. 2016 känns därför extra spännande och en del riktigt stora saker är redan nu inbokade – som att stå på scen igen i Kungsträdgården (mer om det snart), spelar nu in mer youtube kommande veckor, fler smarriga Eat Clean recept på G, kommer att hålla i mindful skidweekend 16-20 mars, föreläsa, hålla i yogaklasser på Stockholm Saltrum och massa annat sköj jag ännu inte får yppa om 🙂

Men framförallt kommer jag att  fortsätta sprida kärlek, glädje och ljus omkring mig på all sätt jag bara kan.

Wohooo – nu kör vi 2016 så att det ryker och självklart gör vi det avstressat medvetet närvarande mindfully och magiskt

Kramasté

//Tanja