SkrattaPausa bok

SkrattaPausa på #ABmorgon – minska stress & hjärntrötthet

Wawawiiwa. Så roligt att gästa #ABmorgon på Aftonbladet (länk här) och bjuda på härligt bubblande skrattyoga enligt min egen metod jag nu lanserar i boken ”Skratta & Pausa”. Övningar som hjälpt mig i min egen rehabilitering från utbrändhet/hjärntrötthet/stroke.

Min högsta önskan nu är att kunna inspirera fler att ta fler enkla pauser i sin vardag, med eller utan skratt.

Skrattet är otroligt läkande och när du kombinerar det via vagusnerven med enkla övningar från terapeutisk yoga får du härliga övningar du kan göra var som helst, när som helst, ensam eller med andra.

I min bok bjuder jag på 80 enkla övningar med text och bild. Förutom det finns även kapitel om skrattets välgörande effekter, vagusnerven och kapitel om Self-love/ Att ta hand om dig. Du kan köpa boken signerad nu på www.pug.se/skratta-pausa