Event,  Författare Tanja Dyredand,  Hälsa & Livsstil,  Samarbeten,  Yoga

TACK alla som kom på HÄLSAs hälsokryssning

WOW. Så tacksam för alla fina möten, att fått hålla yoga, föreläsning och även för-lansera min bok ”Skratta & Pausa” på Tidningen HÄlsas stora Hälsokryssning. En hel Viking Line-båt fylld med härliga läsare, föreläsare, inspiratörer. Och MATEN (!) wow för maten, såååå gott och härligt att hela Vikingbuffé var enbart vegetariskt, veganskt och även raw food-gottebord! Love it! Så här skulle det alltid vara tänker jag 😀

Extra härligt med att så många kom och verkligen innerligt tackade för yogaklasserna och att föreläsningen också inspirerade! Underbart även att träffa en av mina författaridoler, Maria Borelius, som också var ombord och höll i föreläsning. Maria var så fin, ett hjärta av guld, och nu hoppas jag att min bok kan inspirera henne till fler skrattpauser på sina resor 😀

Så underbara utställare också, med bland annat Happy Retreat där jag är yoga- och meditationslärare, bästa My Martens & Rosenserien och min nya absoluta favorit, Fan Xiulan, kinesisk läare, föreläsare och författare.

Jag är redan inbokad inför nästa års kryssning som går av stapeln 18-19 okt 2020. Du kan redan nu BOK 🙂 Anger du bokningskod HALSAVIP får du upp till 25% rabatt, pris från 994 kr fram till 30 nov. Boka på tel 08-4524000 Foto: @svedberganton av de fina skarpa och de lite grumliga är mina egna 😀