Yoga

NyårsKrönika på Kurera.se – Gott nytt Vänligt 2019

tanja-dyredand-yoga-yogalarare-edsbro

Årets sista dag. Idag gör jag årsbokslut. Wihuu och du hittar min krönika på @kurera.se

Har rensat nu klart nu. Och det jag framförallt ska ta med mig in i 2019 är att vara mer snäll. Inte dum-snäll att andra kan trampa på, utan respekt-snäll framförallt mot mig själv. Säga snälla saker till mig, strunta i Jante och hylla mig sjäkv, varje dag. .

Testa det du också. Att hylla dig själv mer. Säg till d8g själv: jag duger som jag är. Jag är tillräcklig. Jag är fantastisk.

Avslut på ett år. Årsbokslut där jag bestämmer mig för vad jag ska ta med för lärdomar, visdomar till nästa år och vad jag släpper taget om.
 
2018 blev året då jag äntligen började få tillbaka min kraft, men också lärt mig att hushålla med den efter stroke. Orkade hålla yogaklasser, föreläsa, inspirera.
Året då jag blev nominerad till ”Årets Yogalärare”, en av fem i helga Sverige (!). Året då jag höll skrattyoga för 250 (!) pers på hälsokryssning. Året då vi renoverat och öppnat egen yogastudio, galleri & gårdsbutik. Året då vi planterat första delen av en örtagård med gamla läkeväxter. Året då familjen betytt så mycket. Året då mycket jobbiga saker också hänt och som gjort att jag fått hushålla extra med energi.
 
Jag tackar, och blickar framåt mot 2019 med öppna och nyfikna armar.

Är så tacksam också just nu. Och förväntansfull att få hem hit ett litet gäng nyårsfirare inom några timmar. Tack livet Tack!

Skickar dig som behöver det lite extra ljus, läkning och balans från Sveriges Vänligaste Villa i Edsbro.

Önskar dig ett riktigt bra slut på 2018 och ett gott nytt magiskt och vänligt 2019

Kramasté (Namaste med kram)

//Tanja