Stresshantering

Berättar om min personliga resa i podden #Drivkraften avsnitt 29

 

Nu kan du ta del av min personliga resa i Malin Roséns podd #Drivkraften.

Phew. Alltid lite läskigt att höra sig själv och framförallt när jag öppenhjärtigt berättar om hur jag drev mig själv till slut till utbrändhet och en stroke. Allt med mottot ’ Ta det lugnt, ja när jag är död’

Mindfulness, meditation och yoga tillsammans med en stor portion humor blev min väg tillbaka från utbrändhet och stroke.

JA – nu är jag här.  TACKSAM varje dag att jag kan stå, prata och göra skillnad. Om jag kan göra skillnad för EN person genom att berätta min historia så har jag nått mitt mål. Jag hoppas att fler hittar tid för återhämtning i sina liv. Forskning visar att så lite som 10 minuter om dagen räcker för att minska stresshormoner!

Här kan du lyssna på podden som fantastiskt inspirerande Malin Rosén!

 

Kom ihåg att ta hand om dig fina du. Och kom ihåg att berätta för dem du älskar att du älskar dem.

kramaste