Yoga

Nu Semester Wihuu v.30-v.34

 

Älskade du, hur går det för dig i sommaren? Smälter du bort? Har du semester, slutat din redan eller börjar du din snart? .

Tralalala..wihuu… själv börjar jag fyra veckors semester. Fyra veckor(!) av att sova, vila, pilla mig i naveln, lata mig och göra inget alls, kolla film, läsa böcker, lyssna poddar, dokumentärer, äta, sova, yoga, resa och börja om igen. .

Nu har jag världens bästa jobb där jag får göra det jag älskar mest: att leda läkande yogaklasser, föreläsa, författa, hålla kurser, resa, hålla privata sittningar som medium/healer. Ibland känns det som om jag egentligen inte skulle ens behöva ta ledigt eftersom jag jobbar med ALLT jag älskar. Men i år har det varit mycket inbokat, och mycket  saker rent privat, så tänker mig nu att lyssna in mig, min hälsa och min kropp samt ta lite egen-tid, time-out.

Har några härliga inbokade resor, spa-besök, en road-trip med min lillasyster, men mestadels kommer jag att inte göra något alls 🙂

Drop-in YOGA öppnar igen v. 35 med höstens termin

Höstens yogatermin öppnar igen onsdag 29 augusti (vecka 35). Innan dess har vi öppet hus hos oss på Vänliga Villan  lördagen den 25 aug under eventet ” Väg 282- en kul tur” och så håller jag Läkande Yoga DagRetreat söndag 26 aug 10-15.30 där de fortfarande finns platser kvar till 🙏 så är du sugen på komma hit på den mejla Tanja@stressaav.nu

Så vi ses här..och vill du haka på mig 24-7  kom ihåg att följa mig på

Instagram.com/mindfully_tanja

Skickar en extra stor Födelsedags-KRAM till bästa svärmor Ulla idag som fyller år. Skickar också ljus och styrka till dig som behöver det lite extra. Kom ihåg att ta hand om dig och säga till de du älskar att du älskar dem.

KRAM

/Tanja