Yoga

Kom och SkrattYoga med mig på Sthlm Hippiemarknad 17 aug kl 15 NYTORGET

 

Nu rinner bara tårarna här av tacksamhet. ÄNTLIGEN OFFENTLIGT: Kom och SkrattYoga med mig på Sthlm Hippiemarknad 17 aug kl 15 på Nytorget.

Jag kommer att vara på plats både 16, 17 och 18 augusti men håller i ett härligt inbjudande skrattyoga-pass klockan 15:00 på Nytorget lördag den 17 augusti.

Det bästa är att detta är SkrattYoga ALLA kan vara med på oavsett ålder. Du yogar i dina egna kläder och behöver inte ens skratta på riktigt för att vara med!

Så kom, ta med alla du känner så ses vi på Nytorget och Stockholms Hippiemarknad.

Är peppade och galet tacksam för att hålla skrattyoga. Ska bli underbart roligt. När jag själv bodde på Söder var vi alltid på Hippiemarknader och älskar Nytorget som min egen lilla oas. Jag släpper ju till hösten boken ”Skratta & Pausa – en helande guide för kropp och själ”, så här på Nytorget får du ett litet smakprov på min egenutvecklade skrattyoga 🙂

Hoppas verkligen vi ses där. Ingen förbokning behövs och JA, det är GRATIS prova på!