Mindfulness,  Stresshantering,  Yoga

Yoga med mig i sommar – onsdagar start 28 juni

 

Onsdagar i sommar hittar du mig på Studio Karma 18.45-20.15 Ett perfekt sätt att njuta extra av sommaren, kanske hitta lugn på semestern eller varför inte komma ned i varv inför semestern. Just nu är det också 10 % rabatt på alla sommarkorten- hur bra (se info nedan)? Drop-in klasserna går så klart att komma till även utan Studio Karma-kort. Du betalar då för en gång 230kr inkl lån av matta om du inte har din egen matta med dig.

Här info

Sommar-Yinyoga

Släpp all stress med lugn yinyoga och avstressande djupandning (Pranayama) på onsdagar 18.45-20.15 i sommar. Alla kan vara med. Ett perfekt sätt att njuta onsdagskväll under hela sommaren.

Tanja Dyredand, yinyoga-lärare med specialinriktning Pranayama/Yoga Nidra och Mindful Vipassana Meditation guidar dig i en ljuvligt tillåtande klass. Allt för att hitta lugn, vara i nuet, få balans samtidigt som du stärker bindväv, ökar rörlighet i leder och stärker benstommen. Här kan alla vara med oavsett nybörjare, stel som ett kylskåp eller van yogi. Tanja är också klangskålsmassör och ibland väver hon in Gong- och klangskålsmeditation i sina klasser som bonus!

Yinyogan är en del av vårt härliga Sommarschema som du hittar här.
Och du har väl inte missat att vi har 10% rabatt på både Sommarkortet och Klippkortet just nu! Köp ditt kort här eller i studion i anslutning till din klass!

Är galet taggad inför onsdagskvällarna och kommer ibland också ta med klangskålar som extra bonus. Mindful Yin Yoga för att riktigt stressa av.

Varmt MAGISKT välkommen!

kramaste