Mindfulness,  Samarbeten,  Yoga

Ses vi på KBK-Hälsocamp 3-5 mars på Bosön ?

Den 3-5 mars hittar du mig igen på otroligt peppande KBK-Hälsocamp på Bosön. Den här gången är det camp nummer 11 och 3-års jubileum utöver det!

Så oerhört tacksam att vara en del av den här otroligt speciell och härliga helg.

Dels får du chansen att lyssna på min  föreläsning och sedan köra ett helt MAGISKT Mindful Yin Yoga-pass.

Mer info:

Stressa av? Det kan jag göra när jag är död! 
-10 nycklar till mer lugn
Föreläsning av Tanja Dyredand

Tanja Dyredand, idag uppskattad föreläsare, holistisk yogalärare och mindfulness coach berättar om sin omskakande livshistoria. Från duktiga-flickan som aldrig sa nej till en omskakande vändning. Och om hur hon hittade vägen tillbaka från att endast existera till att vilja leva. Under föreläsningen varvas teori med praktiska övningar. Allt för att ge dig 10 användbara nycklar till mer lugn och balans i ditt liv. Nycklar du kan använda långt efter föreläsningen. Det är dags att minska stress, ältande och oro. Istället är det dags att leva och hylla allt det fantastiska du är!
__________________________________________________
Yin into Bliss – avstressande yoga
Med Tanja Dyredand

Alla som andas kan vara med. Här släpper du taget helt om stress, oro, ältande och med fokus ditt välbefinnande. Du guidas in i mindful djupandning och väl utvalda lugna yin yoga-positioner till tonerna av balanserande tibetanska klangskålar. Klangskålar som i tusentals år använts för att stilla sinnet.
Alla kan vara med oavsett nybörjare, ovig, stel som ett kylskåp eller van yogi. Vi jobbar tillåtande, icke-dömande och sätter all tävlan och prestige åt sidan. Allt för att stärka kroppens självläkning och balans.

KBK-Hälsocamp är verkligen något alla borde testa. En fantastisk weekend med så mycket pepp, glädje och gemenskap. Svårt att beskriva i ord faktiskt utan bättre att uppleva det. Vet att det fortfarande finns några platser kvar så skynda fynda. Det kommer att bli en helg att minnas helt klart!

Här en film jag gjorde från en tidigare helg när vi då var på Wenngarn. Älskar den där härliga peppkänslan som finns hos alla deltagare…FILM FILM FILM—->

 

Tack Slejman och Jessica, eldsjälarna och grundarna bakom KBK-hälsocamp. Ni är WOWZA! Ser så mycket fram emot mars!

Kramasté

//Tanja