Mindfulness

Fotografering bakom kulisserna smycken & operation

 

När glädje har ett ANSIKTE – här några behind the scene bilder från dagens fotosession för ’Mindfully OM’ min egen smyckeslinje!

Idag har varit tvära kast. Både känslomässigt och annars också.  Dels fotografering av mina egna underbara mindfulness- och yoga-smycken och så att jag fick ny operationstid för min knöl de hittade vid ryggraden redan imorgon!

Har därför idag försökt att hitta tacksamhet, mindfulness och glädje i det som varit här och nu, idag. Tänk – mina egna fina smycken – alla handgjorda från fyndade vintagesmycken och nu utsmyckade med positiva affirmationer. Är så galet tacksam och stolt för att jag själv gjort allt från scratch, knackat affirmationerna för hand, valt material och färger. Dessa lanseras sedan i ’Vänliga Villan’ där jag kommer att ha min egna Yoga & Mindfulness-studio på vår nyköpta gård vid näckrosån. Nu när allt med husköpet av vårt älskade hus här i Örby kan vi äntligen börja på riktigt planera flytten i aug/sept osv. Weeee.

Däremot är jag mindre taggad för operation av knölen. Kommer ni ihåg att jag fick en tid i våras men kirurgen inte vågade operera då den satt på så vanskligt ställe? Nu har jag fått en ny expertkirurg och en akut-tid imorgon torsdag 11.30. Måste erkänna att jag varit ganska nervös idag och fick hålla tillbaka tårarna flera gånger under fotograferingen. Det går säkert bra, visst. Håll tummarna för mig imorgon, ogillar verkligen sjukhus skarpt.

Mer bilder och så klart mer om alla fina smycken får ni till hösten – så håll utkik.

Ha en underbar kväll.

Kramasté

//Tanja

Foto: Olivia Egge

 

mindfullyom mirror mirror mindfyllyom tanja mindfullyom yin yoga shanti mindfullytanja mindfullyom yoga malas mindfullyom yoga tanja tanja yoga teacher mindfullyom yin