Stresshantering

Grattis älskade Olivia 16 år

 

Älskade principessa, min Champagne Supernova, honungspuff och ögonsten. Tänk att idag för 16 år sedan föddes fantastiska  DU. En sådan lycka. Jag är så oerhört tacksam och glad att du finns i våra liv. Finaste, finaste du. Älskar dig runt hela universum och tillbaka.

Minns när du föddes. Jag hade på natten innan åkt till SöS för jag hade hiskeligt ont men du skulle inte födas förrän om någon månad. På SöS trodde läkarn att det var ’pinvärkar’ och hon ville skicka hem mig. Men innan jag åkte ville hon ändå göra en ’snabb koll’ och såg då att du var på väg.  På tok för tidigt (redan då med för lite tålamod 🙂  ) Så det var bara att sätta igång och föda. Allt vi planerat gick åt skogen haha (läs att föda till tonerna av Louis Armstrong med egen medtagen julgransbelysning och smärtlindring). Jag kände mig som en Bubblande Champagne-flaska hela tiden och tjoff ploppade du ut, gjorde kullerbytta som en katt med fötterna först. Låten jag hade i huvudet var Oasis Champagne Supernova. Du hade de största olivgröna ögon jag någonsin sett; så du blev en Olivia. Elina Olivia Li – MAGISKT namn till ett magiskt barn.  Det är magiskt att få vara med och se dig växa upp med allt vad det innebär. Magiskt och fantastiskt. Kärleken till sitt barn; det går faktiskt inte förklara så mycket kärlek.

TACK att du finns <3 obs alltså 16 år (!) craaazy.

Namasté & XoXo /Mami

Bjuder på lite bilder…här först med dig som bebis och några år till..

olivia 16 hair baby

Alltså det här med hårfärgning började tidigt 🙂 och JA du var med mig överallt; på jobb – överallt – och hängde med alla jag intervjuade – bl a Adam Tensta som du ser..olivia 16 hair liten olivia teenolivia 14

Ja du har verkligen haft ALLA färger som det går …från platinablond, till lila, grön, orange, ombre, dip dye, blå, brun, svart, rosa, röd osv… allt från kort hår till superlångt till page och nu undercut med din riktiga linblonda kalufs – en skönhet klär så klart i allt…

olivia 16 hair colours