Mindfulness

Offline Detox dagens lyx – semester till 1 augusti.

 

Äntligen semester och tänker mig ta en lite digital time-out här på bloggen till 1 augusti. 

Att rensa skallen från flöden, uppdateringar och verkligen landa i nuet sätter mottot för denna års semester. Igår var första dagen har jag kunnat röra mig lite mer efter operationen och då vi haft en minst sagt hektisk försommar med köp av gård och försäljning av vårt hus (förutom då operation), så är total återhämtning och lugn det jag längtar efter mest nu. Från och med torsdag 14 juli klockan 10.00 blir det digital/offline detox fram till  7.30 1 augusti.Ska bli spännande att se hur detta går ha ha. Känns som jag redan nu börjar få abstinens bara jag tänker på det.

I augusti kickar jag igång igen med föreläsningar, klasser och lite spännande nyheter för er – kan ännu inte berätta allt smaskigt, men kom tillbaka 1 augusti så berättar jag.

Mitt bästa Mindfulnesstips till semestern:

Bjud in glädje, skratt, rörelse och mindfulness denna sommar. Fyll dina dagar med VAD SOM GER dig lycka. Glöm inte bort återhämtning.

NJUT, älska och LE 😀

Kramaste//Tanja