Mindfulness,  Yoga

Salt Yin Yoga start 13 september Stockholm Saltspa Gamla Stan

 

BOKA genast in tisdagskvällar 17.30-18.45 – då kommer jag att hålla MAGISK Yin Yoga-klass i nya Stockholm Saltspa i Gamla stan.

Tisdagen den 13 september är det premiär för härligt avkopplande Yin Yoga & Djupandning (Pranayama) klassen i välgörande saltet. Nya Stockholm Saltspa som nu kommer att finnas på tre plan på Kornhamnstorg 49 i Gamla Stan (torget nedanför Slussen).

Här info om ’Thankful Tuesday Bliss Time-Out”-klassen

Låt tisdag kväll bli din EGENTID till total återhämtning. Som på en sandstrand i välgörande salt släpper du taget om stress, oro, ältande med fokus ditt välbefinnande. Du guidas in i ljuvlig yogisk djupanding (pranayama) och mindfulness meditation för att andas, släppa ältande, oro, stress och landa i nuet. Allt kombinerat med väl utvalda yin yoga positioner som stärker kroppens självläkning, hormonbalans och immunförsvar. Verktyg du sedan också kan använda annars i din vardag.

Alla kan vara med oavsett dagsform, nybörjare, stel som ett kylskåp, med fysiska hinder, träningsexpert eller van yogi. Varje klass är unik och där anding och positioner går att anpassa så att alla hittar hem. Vi sätter all prestige, tävlan och strävan helt åt sidan och jobbar istället tillåtande, icke-dömande för att hylla allt det fantastiska du är. För du är fantastisk!

Varmt välkommen till ’Thankful Tuesday Bliss Time-Out’ – en klass du måste testa!

OBS – mycket begränsat antal platser – BOKA plats här–>>>

stockholm saltspa saltyin yoga tanja dyredand