Yoga

Idag intervju i Roslagen Runt + lucka 18 #vänlighetskalendern

 

 

Tadaa – idag kom intervjun med mig i Roslagen Runt, tidningen. Så tacksam att tårarna sprutar här. Bjuder också på lucka #18 i VänlighetsKalendern där vi idag trotsar Jante och bara DUGER 😀 Se video nedan—->

WOW – minns du att jag berättade att reporter Kersti Livhav varit hit och intervjuade mig om min resa och om vår yogastudio här i Edsbro. Ett helt uppslag blev intervjun. OBS detta är alltså ingen köpt artikel! Nu för tiden vet man inte längre om det är köpta annonser (som ser ut som artiklar) men är så stolt över att detta är ett äkta riktigt reportage.

Nu ska jag sitta här och NJUTA riktigt. Och tänker mig också fixa iordning vårens yoga-klasser och info om dem snarast så att du som vill komma hit och yoga kan hitta rätt.

Annars på schemat idag är att skriva en krönika till tidningen Kurera.se och hålla privat stress coaching. En riktigt underbar dag här i snökaoset vill jag lova.

Bästa är att det är sååååå vackert här i Vänliga Villan i Edsbro nu när snön kom och lade sig som ett tyst täcke över allt.

Igår hade jag ju ett stort yoga-event, helt fullsmockat, som blev sSÅ lyckat. Nedan ser du lite finfina bilder från det och recepten på allt julgotta jag bjussade på har du länkar till nedan…

TACK livet. TACK TACK TACK…

 

roslagen-runt-tanja-dyredand-december-2018 tanja-dyredand-yogalarare-edsbro-roslagen vanliga-villan-edsbro-yogastudio

yoga-studio-vanliga-villan-edsbro-foto-olivia-egge roslagen-runt-reportage-vanliga-villan-tanja-dyredand-2018