andlighet,  Astrologi,  Författare Tanja Dyredand

The Goddess Day fredag den 13e

 

Hur firar du fredag 13e? Är du vidskeplig, struntar du i det eller kanske rent av detta är din turdag?

Enligt gammal tradition är fredag den 13 en gudinne-dag ”The Goddess Day”. Det ä då du som gudinna, kvinna, ickebinäri, gäri eller krigare: ska hylla dig själv lite extra. Hur du gör det är helt och hållet upp till dig själv.

Du ska hyllas för alla dina styrkor, de saker du älskar hos dig själv men du ska också hylla alla dina sidor du önskar ändra OCH komma ihåg att du är fulländad precis som du är. EXAKT för den du är. .
Se på dig, ja hela dig, med omtanke och medkänsla. Med medmänsklighet. Vi tackar de som vandrat före oss, våra morföräldrar, mödrar. Vi tackar moder jord, stenfolket, växtriket, de med fyra ben, de som inga ben har. Vi tackar de som flyger sommar krälar, de med gälar. Vi tackar himlavalvet och stjärnorna. För de visdomar vi har i våra cellminnen. Vi tackar alla för vår utveckling och att vi får vandra den vackra vägen. .

Själv gjorde jag en egen liten  meditationsceremeoni  med kristaller, trumma och klangskålar tidigt imorse: där jag rensade ut gamla beteendemönster/paradigm för att istället sätta upp sådant jag vill ha mer av i livet. Ha ha ha, tror dock min kropp  tog det här med utrensning bokstavligen:  för halva dagen har jag nu legat platt ned i skuggan på altanen med  illamående, fucked-up mage,  invirad i filt och en liten kräkhink bredvid. Alltså… nåja, någon obalans ska ut och bra är det ( eller så råkade jag testa min kombucha liiite för tidigt). NU tacksam att må bättre och att det är så galet underbart väder. Så tänker mig börja kreera lite skyltar till yogastudion, emedan Joakim hämtat vår otroligt roliga gräsklippare som varit på reparation!

Oavsett hur du firar önskar jag digen underbar fredag den 13e och hoppas du hyllar dig älskade du👌 du är så värd allt det goda som kommer till dig!

Stor kram från Sveriges Vänligaste Villa