Författare Tanja Dyredand,  Mindfulness,  Samarbeten,  Yoga

Inleder samarbete med Studio Karma Norrtälje – intervju med Angelica Henriksson

 

Äntligen (!) kan jag berätta att jag inleder samarbete med älskade  Studio Karma i Norrtälje. Från och med mars kan du hitta mig här på Kyrkogatan 11. Dels kommer jag att hyra ett behandlingsrum (söndagar) men också göra gästspel inom yogan !

Du som ännu inte varit på Studio Karma i Norrtälje måste bara komma hit. Mitt i Norrtälje finns yogastudio med behandlingar och butik  som verkligen är en härlig oas för både kropp och själ.  Förutom ett stort urval inom yoga med bland annat Vinyasa flow, mjuk vinyasa, virya, yin, kundalini, barnyoga, familjeyoga, mindful yin, yoga nidra, mantrameditation, gravidyoga, mamma starkyoga, dansglädje och bollywooddans kan man även få massage- och kroppsterapi, psykosyntesterapi, hawaiiansk massage, idrottsmassage, gravidmassage, healing, Reiki, medium/vägledning, real ease/vägledning. Sedan är det mysigt också att ta sig tid för att botanisera i butiken eller njuta i loungen.

Underbart tycker jag. Älskar det moderna holistiska tankesättet att man ser människan som en helhet. Jag fick en pratstund med Angelica Henriksson som grundat Studio Karma för 7 år sedan.

unspecified-7

Berätta lite om dig själv

” Jag är född och uppvuxen här i Roslagen. Bor på landet med min sambo, två barn, hund och katter. Det är jag som har grundat och driver Studio Karma, Norrtäljes yogastudio med behandlingar och butik. Jag har massor av energi och älskar att ha mycket att göra. Men det kan lätt bli för mycket. Jag hittade yogan under en sådan tid i livet för drygt sju år sedan och jag blev snabbt ”yoga-biten”. Jag gjorde min första yogalärarutbildning i Guatemala 2009 i Vinyasayoga. Därefter har resan fortsatt, bland annat som Viryayogalärare. Idag lägger jag mycket fokus på att utveckla Studio Karma men jag undervisar också några klasser i veckan och anlitas som inspiratör och föreläsare. Jag driver också Barnyoga.com – vi diplomerar Barnyogaledare i Göteborg och Stockholm”.

Vad betyder Yoga för dig?

” Frihet. Yogan har blivit mitt sätt att kunna leva som den entreprenör jag innerst inne känner att jag är. Yogan tar tagit med mig på så många resor. Både rent geografiskt men även som person. Inte minst i rollen som mamma och sambo”.

Hur startade du Studio Karma?

”Jag jobbade i bankvärlden i nästan tio år och ville så gärna prova på att vara egenföretagare. Yogan var en möjlighet till att starta eget och redan från början visste jag att jag inte ”bara” ville vara yogalärare. Jag ville samarbeta med andra som hade samma livsfilosofi som mig och skapa en plattform där vi alla kunde utvecklas som både lärare och yogis. Där är vi nu!”

Vad är Studio Karmas motto?

”Vi lever efter tanken att Studio Karma är en plats där man kan fylla på med energi. Med yoga, behandlingar, vackra ting i vår butik och bara genom att vara en del av Karmas gemenskap”.

Vad finns för nyheter vi inte får missa just nu?

” Hela våren har vi en rad spännande nyheter. Bland annat klangmassagen som man nu åter igen kan få uppleva på plats som behandling. Sedan har vi workshops att erbjuda men jag vill inte minst nämna våra kommande utbildningen. Dels Barnyogaledarutbildningen första helgen i april samt vår Yogalärarutbildning som börjar i augusti. Vår hemsida studiokarma.se är alltid uppdaterad!”

Har du någon dold talang som inte så många vet om som du vill dela med dig av..

” Oj vad svårt, men något som inte så många fler än mina barn vet om är att jag är en hejare på att hitta på nya spännande god natt-sagor  🙂 ”

Bokningsbara tider för klangmassage osv kommer snart…

Mer info och mina bokningsbara tider för djupavslappnande klangmassage & Sound Healing med Tibetanska klangskålar, privat coaching inom mindfulness och stresshantering samt privat holistisk vägledning/medium/ healing kommer inom kort.

klangmassage-kroppsbalansering-tanja-dyredand-terapeut-956x502

klangmassage-studio-karma-tanja-2017-dyredandunspecified-2 studio-karma

Är så otroligt tacksam för samarbetet och ser otroligt mycket fram emot att finnas på plats på Studio Karma och också få jobba med otroligt professionella kollegor. Vårt älskade Vänliga Villan tar ju tiiiid att renovera och är troligen inte klart förrän till hösten 🙂 så perfekt att hitta samarbeten med fantastiska människor som delar samma kärlek och vurm för yoga som kropp och själ.

Kramasté (Namasté med kram)

//Tanja